English

Γνωρίστε τις νέες παλέτες χρωμάτων της Sherwin-Williams® για τo 2021, ειδικά σχεδιασμένες για να εναρμονίσουν το σύγχρονο lifestyle με το ρομαντισμό.

innerrrr

Οι τέσσερις φαντασμαγορικές παλέτες χρωμάτων της Sherwin-Williams® για τo 2021 υποδέχονται την ισορροπία και την αρμονία του φυσικού κόσμου, προσφέροντας την εκφραστική διακόσμηση και την διαμόρφωση προσωπικών χώρων που συνδυάζουν αρμονικά ακόμα και τα πιο αντιφατικά στοιχεία. Όλα αυτά με τον ρυθμό που αρμόζει στον τρόπο που η φύση δηλώνει την ηχηρή της παρουσία σε κάθε πτυχή της ζωής μας. 

Σαράντα νέες αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να εναρμονίσουν το σύγχρονο life-style με το ρομαντισμό και την απόλαυση της καλής ζωής, διακοσμούν κάθε χώρο του σπιτιού σας χαρίζοντας ρυθμό, φαντασία και κάνοντας τη φύση αναπόσπαστο κομμάτι του σκηνικού! 

SANCTUARY  

sanctuary b

Περιστρεφόμενες γύρω από τη φιλοσοφία της βιοφιλίας αλλά και του σκανδιναβικού design, οι δέκα αποχρώσεις της παλέτας μας επαναφέρουν στις φυσικές ρίζες μας, μειώνοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητας ώστε να επανασυμφιλιωθούμε με την εσωτερικότητά μας. Οι ζεστοί μινιμαλιστικοί τόνοι κυριαρχούν, προσδίδοντας τις κατάλληλες εντάσεις και το βάθος που αρμόζει στην ισορροπία της φυσικής αρμονίας.  

Artboard 1 3

ENCOUNTER  

Artboard 2 2

Μια πλούσια σε υφές παλέτα χρωμάτων ξετυλίγεται δίνοντας ζωή σε καθετί που αγγίζει. Οι γήινες γραμμές υπογραμμίζουν την οργανική της φιλοσοφία σε ένα σύμπλεγμα παρελθοντικών ροών από αρχαίους πολιτισμούς με τα δυνατά χαρακτηριστικά του σήμερα και την αποτύπωσή τους στο φωτεινό μέλλον. Η ομορφιά βρίσκεται στα πιο απέριττα υλικά και το στυλ δημιουργείται από μια ομαλή πορεία ανάμεσα στο χθες, στο τώρα και στο αύριο.  

encounter 1

CONTINUUM  

Artboard 3 2

Ως ένωση των προοδευτικών χρωμάτων και της ανάγλυφης αρχιτεκτονικής, η συλλογή της εν λόγω παλέτας συνδυάζεται ανάμεσα στον μοντερνισμό και τους βιομηχανικούς τόνους της νέας τεχνολογίας. Η αποκορύφωση του smart living είναι η βάση του λευκού και του ανθρακί που αναμειγνύεται με τις αποχρώσεις του γαλάζιου.  

Continuum 1

TAPESTRY  

Artboard 4 2

Η πιο παιχνιδιάρικη παλέτα βάζει μπροστά την προώθηση της προσωπικότητας και της αυθεντικής ύπαρξης. Οι αισθήσεις αποκαλύπτονται μέσα από ένα ατελείωτο ταξίδι που φέρνουν στο φως την αγνή και λιτή χαρά. Πλούσιοι τόνοι ορίζουν πληθωρικές στιγμές που μας διηγούνται πολύτιμες ιστορίες.  

Tapestry 1

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τους τόνους αλλά και τη φιλοσοφία που διατρέχει το SW Colormix Forecast 2021 της Sherwin-Williams® στο https://www.swcolorforecast.com/. Ποια παλέτα θα προτιμούσατε εσείς για την ανανέωση του χώρου σας; Επιλέξτε την με τη βοήθεια των ColorSnap® Colour Tools από την SHERWIN-WILLIAMS® στο https://www.peletico.com/sherwin-williams-colour-tools/. 

Μέσα και από τις σελίδες μας στο Facebook και Instagram θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε τον δικό σας μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων .Τα χρώματα, εξάλλου, αλλά και εμείς οι ίδιοι μπορούμε να κάνουμε τη μεγάλη διαφορά για την νέα χρονιά 2021.  

*Τα προϊόντα SHERWIN-WILLIAMS® παράγονται στην Κύπρο από την ΠΕΛΕΤΙΚΟ ΛΤΔ, κατόπιν αδείας από την SHERWIN-WILLIAMS® Αμερικής, Κλήβελαντ, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες, κάτοχο των εγγεγραμμένων εμπορικών σημάτων.

Any queries or feedback about our products?

TALK TO US

19 Kampou, 2030 Strovolos, Cyprus

357-22482265

357-22481757

Message us on Facebook