Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, η εφαρμογή χρωμάτων ColorSnap®  της Sherwin-Williams® θα σας βοηθήσει άμεσα, κάθε φορά που μια απόχρωση σας εμπνέει, να την ανακαλύψετε μέσα από τις 1,500 αποχρώσεις που προτείνει η Sherwin-Williams®! Τώρα, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές χρωματικές επιλογές στην οθόνη του υπολογιστή, του κινητού σας τηλεφώνου ή του tablet. Η επιλογή του σωστού χρώματος είναι τώρα απλά ένα κλικ!

ColourSnap® Visualizer για το Διαδίκτυο

ColourSnap® Visualizer για το Διαδίκτυο

Ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες της παλέτας της Sherwin-Williams®. Απλά ανεβάστε μια φωτογραφία που έχετε διαλέξει ή επιλέξτε μια από τις δικές μας, και μετά εφαρμόστε την απόχρωση της αρεσκείας σας ή χρησιμοποιείστε τη λειτουργία «πινέλο» για να επεξεργαστείτε το χρώμα στο χώρο σας.

Χρησιμοποιείστε την Εφαρμογή


ColourSnap® Visualizer για Android smartphone συσκευή

ColourSnap® Visualizer για Android smartphone συσκευή

Το ColourSnap® Visualizer είναι μια εφαρμογή σχεδιασμένη να «συλλαμβάνει» οποιαδήποτε απόχρωση και να εντοπίζει το αντίστοιχο χρώμα από την παλέτα της Sherwin-Williams®! Κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν στην Android smartphone συσκευή σας.

android button


ColourSnap® Visualizer για Android tablet συσκευή

ColourSnap® Visualizer για Android tablet συσκευή

Το ColourSnap® Visualizer για την Android Tablet συσκευή σας βοηθά να ανακαλύψετε περισσότερα από 1,500 χρώματα και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πραγματικότητα μια ιδέα από μια φωτογραφία που σας έχει εμπνεύσει ή απλά να εφαρμοστεί εικονικά στον χώρο σας. Κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν στην Android tablet συσκευή σας.

android button


The Snap It Button

The Snap It Button

Με το Snap It button μπορείτε να μετατρέψετε στιγμιαία οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα σε μια παλέτα με περισσότερα από 1.500 χρώματα της Sherwin-Williams®! Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε μια εικόνα στην συσκευή σας και αυτόματα η εφαρμογή ανακαλύπτει τις ανάλογες αποχρώσεις της Sherwin-Williams®.

Χρησιμοποιείστε την Εφαρμογή


Η σειρά προϊόντων της Sherwin-Williams® παράγεται από την Πελέτικο Λτδ, κατόπιν άδειας της Sherwin-Williams® Company, Κλήβελαντ, Οχάιο, ΗΠΑ, κάτοχο των Εγγεγραμμένων Εμπορικών Σημάτων.

Κάμπου 19, 2030 Στρόβολος, Κύπρος

357-22482265

357-22481757

Message us on Facebook