English

Για να σας έλκυσε την προσοχή ο τίτλος αυτού του άρθρου, κάτι από τα ακόλουθα ισχύει:

  • Μόλις μετακομίσατε και το σαλόνι του νέου σας σπιτιού θυμίζει σίριαλ της δεκαετίας του 90.
  • Κάνετε ριζική ανακαίνιση της κατοικίας σας και έχετε φτάσει στα βαψίματα.
  • Έχετε βαρεθεί απίστευτα τα ίδια και τα ίδια και θέλετε επειγόντως μια ανανέωση.

Και τι πιο φυσικό από το να αρχίσει αυτή η ανανέωση από τον πιο επίσημο χώρο του σπιτιού, το δωμάτιο που θα φιλοξενεί τις πιο επίσημες και αξιομνημόνευτες συγκεντρώσεις σας – το σαλόνι!

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, πρώτα να σας παρουσιάσουμε κάποιες πιο συνηθισμένες επιλογές που έχουν κατορθώσει όμως να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τη γοητεία τους, και στη συνέχεια να προτείνουμε κι ορισμένες πιο… καινοτόμες χρωματικές νότες!

 

Ανοιχτό Καφέ – Μπεζ

kafe mpez

Διαχρονικό, κλασικό, ίσως και κάπως “safe” ως επιλογή, αλλά το χρωματικό εύρος του ανοιχτού καφέ – μπεζ έχει επιστρέψει δυναμικά στις επιλογές των διακοσμητών, και δεν θυμίζει σε τίποτα τα θλιβερά μοτίβα της δεκαετίας του 80΄ και του 90΄.

Μοναδικές γήινες αποχρώσεις σε ματ ή και γκλος όψεις, αναδύουν ένα αμάλγαμα αρχοντιάς και σοφιστικέ κομψότητας που δεν μπορεί παρά να γοητεύσει εσάς και να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας. Μάλιστα, ο συνδυασμός του με γκρι λεπτομέρειες αποτελεί τη νέα τάση στο χρωματισμό σαλονιών.

 

Πράσινο

prasino inner

Άλλη μια κλασική επιλογή, που συνδυάζει μοναδικά τη ζωηρότητα με μια μοναδική αύρα χαλάρωσης και γαλήνης – ιδανικός συνδυασμός για σαλόνι. Σύμβολο αρμονίας και αισιοδοξίας και με μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, μπορεί να δέσει τέλεια σε οποιοδήποτε στιλ επίπλωσης.

 

Θέλετε να Σπάσετε το Χρωματικό Κατεστημένο;

Τότε δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω:

 

Γκρι

gkri

Επί του παρόντος, το γκρι αποτελεί την πιο trendy επιλογή για το σαλόνι σας, ειδικά για το 2018. Προτιμήστε μια σκούρα ματ απόχρωση αν στόχος σας είναι κάτι πιο επιβλητικό, η μια πιο ανοιχτή, σταχτί επιλογή αν θέλετε κάποια διχρωμία ή ένα πιο ζεστό, φιλόξενο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Ροζ

roz

Οι παλ αποχρώσεις επίσης παίζουν πολύ φέτος στις προτιμήσεις των ντεκορατέρ, δένοντας τέλεια με διακοσμήσεις στις οποίες κυριαρχεί το ξύλο.

Ό,τι κι αν επιλέξετε τελικά, βεβαιωθείτε πως το ταβάνι θα βαφτεί σε λευκό, καθώς και το δωμάτιο θα δείχνει πιο φωτεινό και ο χώρος θα μοιάζει μεγαλύτερος.

 

Θέλετε ακόμη περισσότερες επιλογές; Μπείτε στην online συλλογή μας και βρείτε το συνδυασμό χρωμάτων που θα απογειώσει το σαλόνι σας!

Any queries or feedback about our products?

TALK TO US

19 Kampou, 2030 Strovolos, Cyprus

357-22482265

357-22481757

Message us on Facebook