English

cm24 hero mobile 1

 

Η Sherwin-Williams®, η μεγαλύτερη βιομηχανία χρωμάτων στον κόσμο με παρουσία στις 6 ηπείρους, έχει εξαγγείλει τις νέες χρωματικές παλέτες 2024.

Κι αυτό είναι πάντα είδηση για τη βιομηχανία χρωμάτων, την αρχιτεκτονική, τη μόδα, και φυσικά την εσωτερική διακόσμηση.

Οι colour experts του παγκόσμιου κολοσσού Sherwin-Williams®, ανακοινώνοντας τις νέες τάσεις στα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το 2024, αναφέρθηκαν στην ανάγκη του σημερινού ανθρώπου για ελπίδα, ηρεμία αλλά κυρίως για προσωπική έκφραση.

Πρόκειται για μία Ανθολογία νέων αποχρώσεων, χωρισμένη σε 4 μεγάλες κατηγορίες χρωμάτων:

 

Τα μπλε και τα πράσινα

blues and greens

 

Ξέρουμε ότι αυτά τα εμβληματικά χρώματα, δημιουργούν ήρεμο και ισορροπημένο περιβάλλον με θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής μας. Ταυτόχρονα, εκπέμπουν τη δύναμη και την ενέργεια που απαιτεί ο γεμάτος δράση τρόπος ζωής.

blues greens

 

 

Τα κόκκινα και τα μωβ

blues and greens

 

Τα ζωντανά κόκκινα, η φυσική απόχρωση της τερακότας, το μωβ που παίρνει επιτέλους ένα πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στη σύγχρονη παλέτα, είναι οι αποχρώσεις που μας μεταδίδουν χαρά και φως.

blues greens

 

 

Τα βαθιά, σκοτεινά χρώματα

blues and greens

 

Οι αποχρώσεις που φέρνουν ξανά τους ανθρώπους σε επαφή με τον εσωτερικό τους κόσμο. Προωθούν την συγκέντρωση και την συναισθηματική ηρεμία, στοιχεία απαραίτητα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

blues greens

 

 

Τα ντελικάτα απαλά χρώματα

blues and greens

 

Είναι απαραίτητα. Είναι οι back to basic αποχρώσεις, ο ιδανικός μινιμαλιστικός καμβάς για να δημιουργήσεις τη δική σου ζωή, όπως ακριβώς τη θέλεις. Ή για να κάνεις μια νέα, φρέσκια αρχή.

blues greens

 

Οι αποχρώσεις της Ανθολογίας 2024 από την SHERWIN-WILLIAMS®, δεν είναι μόνο χρώματα. Είναι η ευκαιρία για τον καθένα μέσα από την επιλογή των χρωμάτων που τον περιβάλλουν, να σκεφτεί ποιος είναι, ποια ζωή θέλει να ζήσει, και να τη δημιουργήσει χωρίς περιορισμούς.

Ποια παλέτα θα προτιμούσατε εσείς για την ανανέωση του χώρου σας; Επιλέξτε την με τη βοήθεια του ColorSnap® Visualizer από την SHERWIN-WILLIAMS®.

*Τα προϊόντα SHERWIN-WILLIAMS® παράγονται στην Κύπρο από την ΠΕΛΕΤΙΚΟ ΛΤΔ, κατόπιν αδείας από την SHERWIN-WILLIAMS® Αμερικής, Κλήβελαντ, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες, κάτοχο των εγγεγραμμένων εμπορικών σημάτων.

Any queries or feedback about our products?

TALK TO US

19 Kampou, 2030 Strovolos, Cyprus

357-22482265

357-22481757

Message us on Facebook