English

Το χρώμα που θα επιλέξετε για να επενδύσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας  θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Ρίξτε μια ματιά σε πέντε δοκιμασμένα tips που θα σας εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

 

1. Πειραματιστείτε με  το ColorSnap®  Visualizer της Sherwin-Williams® !  

Photo coloursnap

Σε περίπτωση που δεν έχετε ιδέα για το τι ακριβώς θα ταίριαζε χρωματικά  ή το στιλ που θέλετε να προσδώσετε στο χώρο σας,  αξιοποιήστε τη φανταστική δυναμική του ColorSnap® Visualizer της   Sherwin-Williams®  από τον  υπολογιστή σας, το κινητό ή tablet σας και το ipad σας. Μπορείτε να φωτογραφίσετε τον εσωτερικό σας χώρο και μέσω υπολογιστή, να παίξετε με διάφορες αποχρώσεις, τσεκάροντας πιο τελικό αποτέλεσμα σας ικανοποιεί περισσότερο.  

 

2. Έντονες αποχρώσεις

Entones apoxrwseis

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ζωηρό και έντονο χρώμα στους τοίχους, τότε φροντίστε να το κάνετε συμπληρωματικά, κι όχι ως κύριο χρώμα.   Με τον τρόπο αυτό, βάζετε την προσωπική σας πινελιά δίχως να κουράζεται το μάτι με έντονες αποχρώσεις.

 

3. Προσέξτε το Φωτισμό

Προσέξετε πολύ το φωτισμό του δωματίου που θέλετε να βάψετε! Και κάντε το προτού διαλέξετε χρώμα!

Η ένταση και το χρώμα του φωτισμού στο δωμάτιο μπορεί να αλλάξει δραστικά την όψη ενός χρώματος. Αν λοιπόν βάψετε πρώτα το δωμάτιο και στη συνέχεια αλλάξετε το φωτισμό, το ίδιο χρώμα που πριν σας ενθουσίαζε μπορεί τώρα να σας ξενίζει! Λόγου χάρη, οι λαμπτήρες πυρακτώσεως αναδεικνύουν τις ζεστές αποχρώσεις, σε αντίθεση με τους λαμπτήρες φθορισμού που χαρίζουν μια μπλε νότα στην όψη του τοίχου.  

 

4. Δώστε Έμφαση στη Συνοχή των Δωματίων

Photo sunoxh

Όσο κι αν αγαπάτε ένα χρώμα και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε ένα δωμάτιο, βεβαιωθείτε πως ταιριάζει με τις αποχρώσεις των accessories  και το στιλ του υπόλοιπου σπιτιού ή κτιρίου.   

 

5. Έξυπνη και πρακτική λύση 

praktikes luseis

Η πιο γρήγορη και χαμηλού κόστους αλλαγή που μπορείτε να κάνετε στο χώρο μας είναι να αλλάξετε τα χρώματα στους τοίχους σας.  Μπορείτε να κρατήσετε τα ίδια έπιπλα, κουρτίνες και διακοσμητικά στοιχεία, ωστόσο βάφοντας τους τοίχους σας, μπορείτε να δώσετε στο χώρο σας ένα μοναδικό αέρα ανανέωσης. Μην παραξενευτείτε λοιπόν όταν σας ρωτήσουν οι καλεσμένοι σας, αν κάνατε πρόσφατη ανακαίνιση!

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Peletico και βρείτε εκατοντάδες χρώματα για το εσωτερικό του σπιτιού σας! Απλά, πατήστε εδώ.

Any queries or feedback about our products?

TALK TO US

19 Kampou, 2030 Strovolos, Cyprus

357-22482265

357-22481757

Message us on Facebook