English

Άνοιξη! Η ιδανική εποχή για μια ριζική ή έστω μερική ανανέωση στο χώρο μας, δεν συμφωνείτε; Άλλωστε, δεν χρειάζεται να ανακαινίσετε ολόκληρο το σπίτι και να ξοδέψετε μια περιουσία. Μπορείτε, αλλάζοντας απλώς κάποια χρώματα στο χώρο, να κάνετε ένα δωμάτιο να μοιάζει κυριολεκτικά καινούργιο, κι έτσι να αλλάξετε πλήρως τη διάθεσή σας!

Και μιας και μιλήσαμε για χρώματα, είπαμε να σας δώσουμε μερικές συγκεκριμένες ιδέες, που με τη διαχρονικότητα και την κομψότητά τους μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε χώρο και γούστο.

 

Η Αναζωογόνηση των Μπλε Αποχρώσεων

mple

Με τεράστια γκάμα γοητευτικών αποχρώσεων, από τις βαθιές κυανές ως τις παιχνιδιάρικες γαλάζιες, το μπλε αποτελεί μια πραγματικά εξαιρετική ανοιξιάτικη επιλογή

Αποπνέοντας μια ιδιαίτερα αναζωογονητική αύρα, το μπλε ξεκουράζει το μάτι, σας γεμίζει ενέργεια και αποτελεί τοπ επιλογή για μια ανοιξιάτικη ανανέωση.

 

Η Λάμψη του Κίτρινου

kitrino

Ανάλαφρο και λαμπερό, το κίτρινο αποπνέει ρομαντισμό και χαρωπή διάθεση και ενδείκνυται για εσωτερικούς χώρους όπου το ηλιακό φως είναι κάπως περιορισμένο, όπως το χολ, το μπάνιο ή και η κουζίνα.

 

Η Επιβλητική Γοητεία του Μοβ

mov

Το μοβ ανέκαθεν αποτελούσε την αγαπημένη επιλογή βασιλιάδων και αυτοκρατόρων – και δικαιολογημένα. Βαθύ, μυστηριώδες και επιβλητικό, το μοβ προσδίδει κύρος και αναγκάζει τον επισκέπτη να σεβαστεί το χώρο σας. Όλα αυτά στις πιο σκούρες, ελαφρώς πορφυρές του αποχρώσεις.

Το ίδιο ακριβώς χρώμα μεταμορφώνεται όμως όταν ξανοίγει: γίνεται πιο ρομαντικό, στιλάτο και παιχνιδιάρικο, αποπνέοντας μια αίσθηση χαλάρωσης, ξεκούρασης, αλλά και μυστηρίου! Το ανοιχτόχρωμο μοβ είναι ιδανικό για κρεβατοκάμαρες και καθιστικά.

Να, λοιπόν! Με πολύ οικονομικές και εύκολες αλλαγές χρωμάτων μπορούμε να ανανεώσουμε πλήρως την καθημερινότητά μας καθώς και την αισθητική των χώρων μας, κι έτσι να ανεβάσουμε ψυχολογία και να αλλάξουμε διάθεση τώρα που η άνοιξη είναι στο κατώφλι μας!

 

Χρειάζεστε υλικό για έμπνευση; Ανακαλύψτε μια τεράστια γκάμα ανοιξιάτικων χρωμάτων από την παλέτα της Sherwin-Williams® !

Any queries or feedback about our products?

TALK TO US

19 Kampou, 2030 Strovolos, Cyprus

357-22482265

357-22481757

Message us on Facebook