Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με αποχρώσεις που τραβούν προσοχή αλλά ταυτόχρονα ψάχνετε ένα χρώμα που θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να αλλάξετε το συνηθισμένο λευκό τοίχο, τότε τα ουδέτερα-ζεστά χρώματα είναι η ιδανική επιλογή.

Είναι γεγονός ότι οι ζεστές αποχρώσεις συνδυάζονται πιο εύκολα παρά οι έντονες. Όταν μιλάμε για ζεστά χρώματα, δεν εννοούμε μόνο μπεζ ή μπεζ-γκρι, αλλά ελαφριούς, γήινους τόνους του κόκκινου, καφέ και κεραμιδί. Οι πιο σκούροι τόνοι αυτών των χρωμάτων είναι ιδανικοί για τοίχους που θέλετε να δώσετε ένα είδος έντασης όπως για παράδειγμα τραπεζαρίες και πόρτες εισόδου.

Αν επιθυμείτε να βάψετε με ζεστές αποχρώσεις, διαβάστε πιο κάτω τι επιλογές προτείνουμε από τη βεντάλια της Sherwin-Williams®

 

Macadamia | Sherwin-Williams®

Macademia

Δημοφιλές και κλασσικό χρώμα είναι το Macadamia SW6142 από την Sherwin-Williams®. Δεν θα μπορούσε να μην είναι ένα από τα αγαπημένα των διακοσμητών αφού ταιριάζει απόλυτα με οτιδήποτε σε γήινο τόνο, καθώς και λευκή διακόσμηση.

 

Homestead Brown | Sherwin-Williams®

Homestad brown

Αν ψάχνετε για ένα σκούρο, γήινο χρώμα με βάθος, τότε το Homestead Brown SW7515 από την Sherwin-Williams® είναι το ιδανικό. Δεν είναι καφέ, ούτε και γκρι. Ο συνδυασμός των δύο δημιουργεί ένα ευχάριστο ουδέτερο χρώμα που λειτουργεί όμορφα με γυαλιστερά άσπρα ή off-white διακοσμητικά στοιχεία.

 

Quiver Tan | Sherwin-Williams®

Qualiver tan

Θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το Quiver Tan SW6151 από την Sherwin-Williams® σαν ένα πλούσιο χρώμα άμμου. Πρόκειται για ένα σκούρο ουδέτερο χρώμα που συνήθως αποτελεί επιλογή για εξωτερικούς χώρους χωρίς όμως να είναι αποτρεπτικό για τις εσωτερικές επιφάνειες του σπιτιού σας. Συστήνεται για μεγάλους χώρους με μεγάλα παράθυρα και ψηλά ταβάνια. Σε αντίθετες περιπτώσεις εάν εφαρμοστεί σε επιφάνειες ενός μικρού δωματίου, θα το κάνει να φαίνεται ακόμη πιο μικρό.

 

Kilim Beige | Sherwin-Williams®

Kilim beige

Το Kilim Beige SW7722 χρώμα της Sherwin-Williams® είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα τοίχου και συχνά οι σχεδιαστές το περιγράφουν σαν το ‘τέλειο ουδέτερο’ αφού δεν το επηρεάζει οποιοδήποτε ξεπερασμένο χρώμα σε μάρμαρο, χαλί ή ξύλινο πάτωμα.

 

Rustic Red  | Sherwin-Williams®

Rustic Red

Η επιλογή ενός ζεστού κόκκινου χρώματος μπορεί να είναι δύσκολη, γι’ αυτό η συμβουλή μας είναι να προσέξετε να μην έχει στοιχεία από μωβ ή μπλε αποχρώσεις. Το Rustic Red SW7593 της Sherwin-Williams® έχει αρκετή ζεστασιά για να φαίνεται φυσικό, καθώς επίσης και αρκετή ζωντάνια για να κρατήσει το χώρο σας συναρπαστικό.

 

Travertine | Sherwin-Williams®

Travertime

Αν ψάχνετε για ένα ουδέτερο χρώμα που θυμίζει το διαχρονικό magnolia, τότε το Travertine SW7722 από την Sherwin-Williams® είναι η απόχρωση σας. Συνδυάζεται αρμονικά με κλασικούς καναπέδες και επίπλωση.

Painting tip: Για το βάψιμο του χώρου σας προτείνουμε το ProMar® 200, πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Συνδυάζει εξαιρετική καλυπτικότητα και υψηλές αντοχές στη φθορά. Παρουσιάζει μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο και στα αλκάλια. Εφαρμόζεται εύκολα και απλώνει ομοιόμορφα. Μάθετε περισσότερα για το προϊόν

Ταξιδέψτε λοιπόν στο κόσμο των ουδέτερων χρωμάτων, χρησιμοποιώντας το ColorSnap® Visualizer από την SHERWIN-WILLIAMS® και τα χρωματολόγια μας.

Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τα προϊόντα μας;

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κάμπου 19, 2030 Στρόβολος, Κύπρος

357-22482265

357-22481757

Message us on Facebook