Greek

Κάθε γιορτή αποτίει φόρο τιμής σε χρώματα που μπορούν να εκφράσουν συγκεκριμένα συναισθήματα, ταιριάζουν με την αισθητική και διάθεσή μας ή έχουν κοινωνικό συμβολισμό. Κάθε χρόνο γύρω στα Χριστούγεννα ο κόσμος σπινθηρίζει με αποχρώσεις του κόκκινου, πράσινου, χρυσοκάστανου, άσπρου και χρυσού.

 

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΜΟΥΡΩΝ – ΑΠΟΧΡΩΣΗ SW 7588 SHOW STOPPER

Peletico 1812 01

Τίποτα δεν εκφράζει τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων καλύτερα από το κόκκινο χρώμα των μούρων του χειμώνα, του Αλεξανδρινού/Ποϊνσέτιας (λουλούδι Χριστουγέννων) και των Χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Το βαθύ κόκκινο χρώμα δεν είναι μόνο κατάλληλο για τη γιορτινή περίοδο αλλά αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές χρωματικές τάσεις της χρονιάς. Είναι σίγουρα αρκετά τολμηρό για τοίχους αλλά έχει τη δυνατότητα να κάνει το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο σου να φαίνεται πιο γεμάτο, ζεστό και ζωντανό.

 

ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥ ΚΕΔΡΟΥ – ΑΠΟΧΡΩΣΗ SW 6741 DERBYSHIRE

Peletico 1812 04

Αν σε ρωτούσε κάποιος ποια είναι η αγαπημένη σου πράσινη απόχρωση θα ήταν σίγουρα το πράσινο χρώμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Έντονη και ζεστή απόχρωση, φέρνει την αρμονία και την ισορροπία σε κάθε χώρο. Είναι βέβαιο ότι θα φωτίσεις οποιοδήποτε χώρο με τη λάμψη του και ειδικότερα ένα -συχνά- παραμελημένο όπως η είσοδος του σπιτιού. Αποτελεί ένα χρώμα που οι περισσότεροι έχουμε αδυναμία μιας και είναι εύκολο να συνδυαστεί με πολλές αποχρώσεις.

 

ΧΡΥΣΟΚΑΣΤΑΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΩΝ – ΑΠΟΧΡΩΣΗ SW 6377 BUTTERSCOTCH

Peletico 1812 03

Τα μελομακάρονα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα γλυκά που είναι συνυφασμένα με τα Χριστούγεννα. Ποιος δεν λατρεύει την αγαπημένη λιχουδιά των Χριστουγέννων; Αυτή η απόχρωση δεν ικανοποιεί μόνο την επιθυμία μας για γλυκό, αλλά γοητεύει και στους τοίχους. Ταιριάζει απόλυτα με χώρους σχεδιασμένους για χαλάρωση. Σας συνιστούμε να σκεφθείτε σοβαρά αυτό το χρώμα για την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε κάποια έμπνευση.

 

ΛΕΥΚΟ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΑΠΟΧΡΩΣΗ –  SW 7006 EXTRA WHITE

Peletico 1812 05

Μια απόχρωση που επισημαίνει την ομορφιά του χειμώνα είναι το λευκό του χιονιού. Η αλήθεια είναι ότι το λευκό χρώμα κυριαρχεί στους τοίχους των περισσότερων σπιτιών σε όλο τον κόσμο αφού είναι μια ασφαλής επιλογή και δίνει επιπλέον μια νότα πολυτελείας. Αυτό που έχεις να κάνεις όμως είναι να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση. Καθαρό, φρέσκο και όμορφο, το λευκό είναι η πιο διαχρονική απόχρωση για εγγυημένο κομψό αποτέλεσμα.

 

ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗ – SW 6698 KINGDOM GOLD

Peletico 1812 02

Η απόχρωση του χρυσού είναι τόσο λαμπερή που δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψουμε πόσο το λατρεύουμε, ειδικά τη περίοδο των Χριστουγέννων. Το χρυσό σαν χρώμα προσθέτει ζεστασιά και χλιδή. Οι δυνατότητες συνδυασμού επίπλων και διακόσμησης είναι ατελείωτες οπότε μην το φοβηθείς εφόσον θα αλλάξει την εικόνα του δωματίου σου, αλλά και τη διάθεση σου.  

 

Τα αγαπημένα σας χρώματα των Χριστουγέννων μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική έμπνευση για τη νέα σας παλέτα χρωμάτων. Επιλέξτε την κατάλληλη απόχρωση για την αναβάθμιση του χώρου σας χρησιμοποιώντας το ColorSnap® Visualizer από την SHERWIN-WILLIAMS®. Δείτε επίσης τα χρωματολόγια μας.

*Τα προϊόντα SHERWIN-WILLIAMS® παράγονται στην Κύπρο από την ΠΕΛΕΤΙΚΟ ΛΤΔ, κατόπιν αδείας από την SHERWIN-WILLIAMS® Αμερικής, Κλήβελαντ, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες, κάτοχο των εγγεγραμμένων εμπορικών σημάτων.

Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τα προϊόντα μας;

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κάμπου 19, 2030 Στρόβολος, Κύπρος

357-22482265

357-22481757

Message us on Facebook