Τα παιδιά λατρεύουν το καλοκαίρι για πολλούς λόγους: τέρμα το σχολείο και το διάβασμα, καιρός για άφθονο παιχνίδι, αλλά και χρόνος με τους γονείς τους!

Πιο κάτω σας προτείνουμε μερικούς διασκεδαστικούς τρόπους για να περάσετε το χρόνο σας δημιουργικά:

 

Φτιάξτε τις Δικές σας Μολυβοθήκες

molivothikes inner

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρολά χαρτιών υγείας για να φτιάξετε τις δικές σας μολυβοθήκες – θα βοηθήσει και το παιδί να αρχίσει σιγά-σιγά να προετοιμάζεται διανοητικά για το σχολείο!

Να τι θα χρειαστείτε:

  • Κυλίνδρους χαρτιού υγείας
  • Ένα χαρτόκουτο συσκευασίας
  • Kόλλα Πέλθεο Α-140
  • Ψαλίδι
  • Μολύβι
  • Χάρακα
  • Χρωματιστά χαρτόνια
  • Σκοινί

Πώς θα τις φτιάξετε; Απλώστε το χαρτόκουτο και κόψτε μια μικρή ορθογώνια επιφάνεια. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα ρολά πάνω στο χαρτόνι, σχεδιάζοντας με το χάρακα και το μολύβι ένα ορθογώνιο περίγραμμα γύρω τους. Μετά κόψτε το, κολλήστε το και χρησιμοποιήστε το ως βάση για τη μολυβοθήκη.

Στη συνέχεια μπορείτε να τα χρωματίσετε ή να τα διακοσμήσετε τα ρολά όπως σας αρέσει, ή και να τα τυλίξετε με σπάγκο για ένα πιο vintage αποτέλεσμα! Μπορείτε μάλιστα να τα κόψετε σε διάφορα μεγέθη, ώστε να έχετε το ψηλότερο για μολύβια και στυλό, και τα χαμηλότερα για συνδετήρες, συρραπτικά κτλ.

 

Κάντε Κολλάζ «Εκδρομή στο Δάσος»

inner ekdromi sto dasos

Σκέφτεστε να οργανώσετε μια ωραία εκδρομούλα στις δροσερές πλαγιές του Τροόδους σύντομα; Τι θα λέγατε για ένα κολλάζ με διάφορα υλικά της φύσης που μπορείτε να συλλέξετε από το δάσος;

Δεν είναι πολύ δύσκολο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μεγάλο και χοντρό κομμάτι χαρτόνι, μερικά φύλλα και κλαδάκια που μαζέψατε από δέντρα και θάμνους και ένα δοχείο με χαρτόκολλα KX 99 M.

Στη συνέχεια, απλώστε το χαρτόνι, και τοποθετήστε τα φύλλα και τα κλαδάκια που επιλέξατε δοκιμαστικά, χωρίς να τα κολλήσετε ακόμα. Αφού καταλήξετε στο τι θα μπει και πού, βγάλτε το μια φωτογραφία και τότε αρχίστε να τα κολλάτε στη θέση τους.

 

Κορνίζα με Κοχύλια

koxilia inner

Εύκολο και διασκεδαστικό: πάρτε καναδυό ξύλινες κορνίζες, με όσο το δυνατόν φαρδύτερο πλαίσιο, και κολλήστε πάνω κοχύλια με την κόλλα Πέλθεο Α-140. Μπορείτε δε να βάψετε πρώτα την κορνίζα με χρωματιστό βερνίκι εμποτισμού για ξύλα Uviten. Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ρίξτε λίγο γκλίτερ ή χρυσόσκονη πριν στεγνώσει η κόλα.

 

Γίνετε ένας Βοτσαλο-Πικάσο!

votsala inner 

Αν δεν έχετε δοκιμάσει να ζωγραφίσετε βότσαλα, ήρθε η ώρα να το προσπαθήσετε.!

Τα υδατοδιαλυτά ελαιοχρώματα Pelelac Gloss Finish ή Satin Finish ή τα αντίστοιχα από την Sherwin-Williams® είναι ό,τι πρέπει για το αριστούργημά σας, ειδικά αν σκοπεύετε να το έχετε κάπου έξω, όπου θα το βλέπει ο ήλιος.

Έξτρα tip; Γιατί να μην διακοσμήσετε ένα κομμάτι της αυλής ή κάποιον τοίχο με αυτές τις πέτρες; Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγη κόλλα πλακιδίων Pelecrete Flex! Τα παιδιά θα τρελαθούν από την χαρά τους όταν δουν κάτι που έχουν φτιάξει τα ίδια να διακοσμεί το σπίτι σας!

 

Σας ευχόμαστε καλές και δημιουργικές διακοπές!!!

Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τα προϊόντα μας;

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κάμπου 19, 2030 Στρόβολος, Κύπρος

357-22482265

357-22481757